Hur många projekt, leads, köp kan vi generera åt dig?

Fyll i formuläret och få ett gratis strategi möte

Vanliga Frågor

Det vi gör kallas för Performance Marketing. Vanlig traditionell annonsering går ut på att du skickar ut ett budskap och hoppas att personer interagerar med varumärket efter det och senar köper (såklart!). Men hur vet man vilken av alla annonser som faktiskt gjorde effekt? Det är det som är det fina med sociala medier, vi har statistik på ALLT! Dåliga annonser slutar vi använda och ju mer och längre vi jobbar desto bättre är annonserna optimerade och ger önskad effekt. Det vi gör är att vi tar det ett steg längre och “re-target” (återannonserar) kundgrupper som redan har visat intresse på dina redan tidigare annons eller redan har gått i på din hemsida och visat intresse men inte ännu köpt. Återannonsering eller “Re-targeting” som vi kallar det kan vi gå in på lite längre fram och dess effekter och vilka strategier man kan göra utifrån det om det är av intresse. Effekten av detta gör att man kan lägga fokus och inte minst pengar på folk som faktiskt har potential att köpa era varor än att slänga annonspengar på folk som inte är intresserade.
Vi gillar att anpassa Skata till affärsmålen, vi har arbetat kommissionsbaserat tidigare och vi är öppna för denna typ av samarbete.
Vi gör alla steg för att skapa framgångsrika kampanjer och hjälper dig med dem du behöver för att uppnå det. Vilket är Strategier, reklam material, annonsering, web & app utveckling, analysering, affärsutveckling

Ökade omsättningen med

0 %

Som för de flesta skidorter står du inför problemet med extremt baserad försäljning. Tillsammans med Åre, den största skidorten i Sverige, tacklade vi denna fråga och försökte uppnå en större balans och framför allt en större omsättning under lågsäsong. Under det svenska läsåret är det en höstskolor som slutade som vårt fokus för projektet.

Genom att arbeta med alla fantastiska och roliga aktiviteter i Åre byggde vi en kampanj som genererade en ökning med 30% av omsättningen för hela byn jämfört med tidigare år.

Scroll to Top